Hjul 10"

Str 300×4. Bruges sammen med tilbehør._x000D__x000D_Anbefalet lufttryk: 1,5 bar/22 PSI_x000D__x000D_Passer på følgende modeller:_x000D_Hobby 300-380-400-480_x000D_Lilli 340-345-360-365_x000D__x000D_Bemærk at forlængerrør kan med fordel tilkøbes så man opnår en større hjulbredde. Se varenr 91095000100. (Læs mere)

499 kr. (Vis fragtpris)

Læs mere »Køb nu »

Webshop Produkter Anmeldelser Bedømmelse Link
Blomsterverden.dk Blomster 2413 4,85 Besøg
MoreLand.dk Have 5148 4,65 Besøg
Texas.dk Have 7169 4,65 Besøg
Haveglad.dk Have 120 4,6 Besøg
Plantetorvet.dk Planter og blomster 6440 4,45 Besøg
HaveHandel.dk Have 20 4,1 Besøg
Luxury-outdoor.dk Have 21 3,8 Besøg
Navn: Hjul 10"
Kategori: Tilbehør
Producent:
Varenummer: 5708906245086
EAN: 5708906245086

Vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Tilbehør

En masse e-handler tilbyder i vore dage flere fragtformer. En der er meget anvendt er p.t. at afsende til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter din pakke når det passer dig. Den er jo vældig simpel, samt endda desuden den mest betalelige leveringsmulighed ved køb af Hjul 10".

Du bør lige så vel planlægge at få varerne sendt til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Denne bliver af og til lidt mere pebret, men samtidig yderst let gængelig. Den billigste leveringsform er unægtelig at du selv henter produkterne, men dette forudsætter at du er med kort afstand til internet butikkens bopæl.

Fragtperioden på Tilbehør er selvfølgelig vældig vital når vi absolut skal bruge varerne omgående, og herved er det temmelig vigtigt at vi undersøger den anslåede leveringsdato ved det vedkommende produkt.

En række online firmaer stiller garanti om dag-til-dag levering på mange af butikkens produkter, eksempelvis Hjul 10", som nødvendiggør at du når at bestille før et konkret tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få dit nye produkt klargjort før lagerpersonalet holder fyraften.

Indtil flere online virksomheder sikrer fragt uden beregning, men typisk gælder det kun hvis man bestiller for en konkret sum. Ellers må man udvælge den billigste leveringsmåde, hvilket typisk – hvad end man opholder sig i Aalborg, Frederikshavn eller Bramming – er at få fragtmanden til at levere dine produkter til et afhentningssted.

Det har vist sig at være ekstremt uproblematisk for internetbrugere at finde de bedste priser hos flere e-shops, og for det har utallige online webshops fundet det nødvendigt at tvinge prisniveauet på varerne – til børn, samt også til voksne – markant, og endda nogle gange præstere fragt uden gebyr.

Derfor kan det alligevel blive tiden værd at eftergå diverse webbutikker efter rabat på Hjul 10" før du køber, så man er skråsikker på at opnå den mest betalelige pris.

Man må alligevel huske på, at når en online shop tilbyder varer til en pris der kan virke mystisk attraktiv, bør det ofte være et symbol på en uægte shop. Shopping med kort er i hvert fald omfattet af en vedtægt, der assisterer dig imod bedrageriske internet foretagender.

Vi tilråder kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du drage nytte af en løsning som fx ViaBill, såfremt du har i sinde at finansiere pengene i flere bidder.

Forud for at folk køber på en butik kan de til hver en tid gennemlæse virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det almindeligvis ikke særlig interessant.

En nem løsning kan være at finde ud af hvorvidt internet selskabet er e-mærket medlem, eftersom det længe har været en sikring om at online firmaet forsvarer de opstillede regler, samt at internet selskabet løbende revurderes af jurister der er indført i de gældende love. Desuden giver det dig lejlighed til at blive assisteret, ifald du oplever vanskeligheder i processen med din shopping.

Tilmed er det fornuftigt at kunden er på vagt for de mest betydningsfulde regler der kan influere på transaktionen, for eksempel den returpolitik e-butikken lover. I relation til det er det ligeledes relevant, at man stadig opbevarer sin e-mail kvittering, således man til enhver tid kan bevidne sit køb af Hjul 10", uanset om du er på udkig efter produkter til en dame eller herre.

Trustpilot præsterer sådan set solide muligheder for at se nærmere på en række aktuelle køberes ratings og af den grund anbefales det, at du tjekker internet firmaets vurderinger af Hjul 10" forinden du køber.

Facebook genererer ligeledes en lang række fantastiske chancer for at få en idé om online butikkens kundefokus. Tilmed ser vi en del e-butikker hvor folk kan afgive en vurdering af deres købsoplevelse, som ydermere bør tages i brug til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Dette website finansieres af reklamer. Vi har samarbejder med adskillige internet selskaber i form af at vi introducerer forretningernes produkter, og indhenter godtgørelse hvis en bruger fra vores website foretager et indkøb.

Orientering vedrørende tilbud og internet butikker værnes om tit, men der tages ikke ansvar for rettelser der kan være udført siden vi senest opdaterede de anvendte data.